Top latest Five بازاریابی شبکه ای Urban news

تاریخچه بازاریابی شبکه ای در دنیا و ایران - نتورک ارکتینگ چیست
این یک روش ساده است که هر کسی می‌تواند آن را یاد بگیرد و در نهایت ترافیک موجود در وبسایت را به لید و مشتری تبدیل کند.

اشخاصی که قصد فعالیت در این زمینه را دارند، کار خود را با سؤالاتی نظیر اینکه کار نتورک چیست؟ آغاز می‌کنند. در ابتدا برای دانستن اینکه نتورک مارکتینگ چیست؟ شرکت مورد نظر دستورالعمل‌های خاصی را به شما توضیح می‌دهد.

مثلا جالب است بدانید که اکثر درآمد غول‌های فناوری مثل فیسبوک و گوگل از تبلیغات است! از طرف دیگر هر روز به تعداد کاربران تلفن‌های هوشمند، اینترنت و شبکه‌های اجتماعی افزوده می‌شود. دفعه بعدی که سوار تاکسی یا اتوبوس شدید، نگاهی به مسافران دیگر بیندازید.

به خاطر داشته باشید که نتورک مارکتینگ، نیاز به مبلغی جهت سرمایه گذاری بر روی محصولاتی که شرکت می فروشد دارد، تا بتوانید به حداقل های فروشی که شرکت تعیین کرده دست یابید.

دوستان عزیز لیست بالا به هیچ عنوان کامل نیست و ما چیزی که به ذهنمان رسید را نوشتیم اگه کلمه یا اصطلاحی هست که ما آنرا فراموش کردیم لطفا پایین همین قسمت در بخش نظرات اعلام کنید تا در لیست درج شود.

محصولات آنها باید از کیفیت بسیار بالایی برخوردار بوده و برای افرادی که آنها را خریداری می کنند سودمند باشد.

همچنین کار با ابزارهای ایمیل مارکتینگ و جستجوی کلمات کلیدی مفید است.

مهم نیست با چه میزان فشاری رو به رو هستید، همواره به کار خود ادامه دهید و هرگز تسلیم نشوید. موفقیت یک رمز دارد: هر روز بهتر شوید!

قوانین و مقررات ارسال دیدگاه در زومیت را مطالعه کرده و آن‌ها را می‌پذیرم.

همچنین به توسعه و مدیریت نیروی فروش خود با استخدام عوامل دیگر ترغیب می شوند.

دیجیتال مارکتینگ به روش‌های مختلفی انجام می‌شود. برخی وبسایت خودشان را طراحی می‌کنند و برخی هم ترجیح می‌دهند در اینستاگرام بازاریابی کنند.

وقتی با شخص دیگری همراه هستید، رسیدن به اهداف مشترک آسانتر است. ملحق شدن به گروه‌های جدید ترسناک نیست.

بعدیسفارش گیر رستوران ابزار هوشمندسازی کسب و کار شمابعدی دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

به عنوان سخن پایانی باید گفت در این مقاله به این سؤال که بازاریابی شبکه‌ ای چیست؟ پاسخ دادیم. دانستید که یک شیوه جدید برای معرفی محصول و فروش آن است و بیشتر توسط شرکت‌های تجاری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

https://luxurynetworker.ir/tag/%d8%b1%d9%88%d8%ba%d9%86-%d9%87%d8%a7%db%8c-%da%af%db%8c%d8%a7%d9%87%db%8c-%d8%af%d8%b1%d9%85%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%a2%d8%b1%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86%d8%a7/

آیا با تلاش و کوشش و… می‌توان موفق شد؟
محیط نتورک مارکتینگ پر است از جملاتی که انگیزشی هستند، جملاتی با مضمون:

تلاش کردن نتیجه‌بخش است.
هیچ وقت ناامید نشو.
هر کس بهت گفت موفق نمیشی بدون داره بهت حسادت می‌کنه.
موفق شو و با لامبورگینی از جلوشون رد شو تا بسوزن.
و…
نفس بسیاری از این جملات درست است. بله با تلاش و کوشش و شکست‌ناپذیری می‌توان موفق شد. اما قبل از آن مسلما باید در مسیری درست گام برداریم. جوانب مختلف کاری که می‌خواهیم انجام دهیم را بسنجیم، بعد اقدام کنیم. از کاری که می‌خواهیم انجام دهیم مطمئن شویم، بعد تلاش و سخت کوشی و تسلیم نشدن و… را استارت بزنیم. «انتخاب یک شغل درست» نیز بخشی از این تلاش و کوشش و… است.

برخی از اصلی‌ترین انتقادهایی که به سیستم فعلی نتورک مارکتینگ در ایران وارد است موارد زیر می‌باشد:

کیفیت کالاهایی که بسیاری از این شرکت‌ها ارائه می‌دهند، گاها فوق‌العاده پایین است. بنابراین کمتر می‌توان توقع داشت که این محصول به طور دائم و مستمر به فروش رود. مگر توسط خود بازاریاب و آن ۳۰ نفر از دوستان و آشنایان اطراف او.
تعداد بازاریاب‌ها از حدی که فراتر برود، بازاریاب‌های بخش متوسط رو به پایین هرم، عملا درآمد قابل توجهی نمی‌توانند داشته باشند و صرفا اندک فروشی می‌توانند بکنند و آن سود رویایی فقط می‌تواند عاید اعضای بالای هرم باشد (مسئله فروریزش هرم).
وقتی که بررسی می‌کنید که در چه حالت می‌توانید با این سیستم ثروتمند شوید، می‌بینید که باید تیمی بزرگ و فعال را داشته باشید. یک هرم بزرگ که بیشتر اعضای آن فعال هستند و دائم در حال فروش هستند. و این، تنها حالتی است که شما می‌توانید موفق شوید.
برای داشتن چنین هرمی قطعا شما باید یکی از سخت‌کوش‌ترین و باهوش‌ترین افراد کشور باشید (بدون اغراق). و فقط تبلیغ بازاریابی شبکه ای ۱ درصد از افراد در این سیستم‌ها می‌توانند چنین موفقیتی داشته باشند. در صورتی که در بسیاری از مشاغل دیگر هم همین است! شما اگر بسیار تلاش کنید و بسیار باهوش باشید می‌توانید جزو ۱ درصد ثروتمند در آن زمینه باشید. با این تفاوت که اگر تلاش کردید و جزو آن یک درصد نشدید، کماکان به جایگاه شغلی و درآمدی بالایی در آن شغل رسیده‌اید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *